megin keli
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen/Megyn Kelly

- Mislim da niko ne misli da se nešto zaista promenilo kao rezultat sinoć, pa  Tramp je još jednom pobedio, jer ako se ništa nije promenilo, on je pobednik, rekla je Keli tokom epizode ​​njenog "SiriusKSM" podcasta u četvrtak.

Dan ranije, Keli je vodila četvrtu debatu i iako se Tramp ponovo nije pojavio, rezultati njegove ankete pokazuju da su se kandidati koji su prisustvovali — Ron Desantis, Niki Hejli, Vivek Ramsvami i Kris Kristi — samo borili za drugo mesto u primarnoj trci.

- Biće nereda, zemlja će izgoreti ako ga pošalju u zatvor pre novembra 2024. godine” rekla je Keli.

Keli je pominjala slučaj mešanja u izbore protiv bivšeg predsednika, a američki okružni sudija Tanja Čutkan odlučuje da li Tramp može biti optužen da je učestvovao u "zaveri“ za poništavanje rezultata glasanja 2020.

Ona je takođe ukazala na urednički tekst Endija Mekartija o Čutkanovoj presudi od prošle nedelje da Tramp nije imun od krivičnog gonjenja”.

„Čutkan možda neće dozvoliti Trampu da izađe na slobodu uz kauciju kada ako bude osuđen“, dodala je Keli.

Strašno predviđanje dolazi u trenutku kada se Tramp suočava sa nizom optužbi u najmanje četiri odvojena slučaja, uključujući i onaj koji je u toku u sudnici na Menhetnu nakon što je njujorški državni tužilac Leticija Džejms optužila Trampa za prevaru od 250 miliona dolara.

Specijalni advokat Džek Smit takođe goni bivšeg predsednika zbog nepropisnog čuvanja dokumenata nacionalne bezbednosti na svom imanju.

Drugi sudski sporovi planiraju da se pozabave rezultatima izbora 2020. i učešćem 77-godišnjaka u pobuni na Kapitolu 6. januara.

Ukoliko Tramp uopšte bude osuđen, verovatno će se žaliti na presudu.

Njegovi advokati su već rekli da planiraju da se žale na Čutkanovu odluku prošle nedelje da Tramp ne može da uživa apsolutni predsednički imunitet od slučaja mešanja u izbore iako je u to vreme bio glavnokomandujući, prenosi nypost.com

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading