Vanja Gorčevska
Foto: Printscreen/Facebook

Kako piše ovaj portal, ova informacija objašnjava njenu neprimećenu otmicu iz zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini Gradskog parka i u čijoj blizini se nalazi mnogo ugostiteljskih objekata, a samim tim i povećan broj ljudi, čak i u ranim jutarnjim satima.

Ljupčo Palevski - Palčo, glavni osumnjičeni za otmicu i ubistvo devojčice, koji je takođe imao imovinu u istoj zgradi, imao je i ključ od podrumskih prostorija, kao i od ulaznih vrata. Kao što je već poznato, zgradu je izgradila kompanija "Una Enterprise", čiji je vlasnik bio upravo Palevski.

Vanja i Ljupčo

Foto: Alo/ilustracija

 

"Portaliks" je objavio snimak na kojem se vide ukradena vozila "sitroen" i beli "reno", a kojima je, navodno, kidnapovana devojčica Vanja.

U "sitroenu" se vide vozač i suvozač sa crnim šeširima, kao i nešto što podseća na belu torbu u zadnjem delu vozila. Na snimcima se vidi i dim od požara na mestu gde je kasnije pronađeno izgorelo vozilo, kao i zatrpano telo ubijene tinejdžerke.

Majka prijavila nestanak

Podsetimo, sve je počelo 27. novembra u Skoplju kada je majka Vanje Gorčevski prijavila nestanak ćerke koja je krenula u školu, ali nije do nje i stigla. Makedonska policija tragala je skoro nedelju dana, kada su pretraživani napušteni objekti i manastiri, korito reke Vardar, pregledano je na stotine sati snimaka sa nadzornih kamera.

Veoma brzo saopšteno je da su tri osobe uhapšene, da je ubica i vođa Ljupčo Palevski Palčo, poznat i kao kontroverzni desničarski političar, koji je označen kao glavni osumnjičeni za otmicu i ubistvo Vanje, a uhapšen je u Turskoj.

Policija je objavila i najšokantniju informaciju da je u zločin bio uključen i Vanjin otac, koji je takođe uhapšen pod optužbom da je tipovao ćerku.

Zbog učešća u ubistvu Vanje, ali i frizera Pančea Žežovskog, čiji su automobil koristili za otmicu devojčice, uhapšeni su i Vlatko Kešišev, Velibor Manev i Bore Vidovski.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading