MAJKA ŽIVA SPALJENA U DVORIŠTU, ĆERKA ZADAVLJENA U KUĆI Muž zatekao HOROR, policija sumnja na najgore
Foto: Promo/Pixabay/Fleimax

Jeziva tragedija dogodila se 15. januara u gradu Hogiz u Rmuniji, kada su pronađene mrtve majka i ćerka. Kako prenose lokalni mediji, Alina (45) i njena ćerka (25) nađene su mrtve u petak uveče, a njihova tela našao je Alinin suprug.

Devojka (25) bila je u je učiteljica u školi u susednom gradu Tikuš, a ona i njena majka bile su kobnog dana kod kuće, dok je Alinin muž bio na poslu.

Rumunska policija

Shutterstock

 

Kako su obe žene imale tragove nasilja na telima, istražitelji prate dva traga. Prema prvom tragu, došlo je do sukoba između majke i ćerke koji je doveo do ubistva i samoubistva. Prema drugom tragu, neko je izvršio masakr i pokušao da prikrije tragove.

U jednom trenutku, Alinin muž ih je pozvao telefonom, međutim, one se nisu javile što je njega jako zabrinulo, te se uputio ka kući.

Otac pronašao ćerku i suprugu mrtve

Kada je stigao do doma, zatekao je jezivo otkriće. Pronašao je ženu spaljenu u dvorištu, a telo ćerke pronašao je u kući. Ona je, navodno, zadavljena.

Nakon jezivog otkrića, stigla je policija koja radi na rasvetljavanju ovog misterioznog dvostrukog ubistva.

Istražitelji razmatraju nekoliko scenarija koji su mogli da prethode dvostrukom ubistvu. Jedan od njih je upravo taj, da je između majke i ćerke došlo do svađe, te da je Alina (45) nakon toga ubila svoju ćerku, a potom izvršila samoubistvo, tako što se živa zapalila, pišu rumunski mediji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading