MUŠKARAC (46) POGINUO NA LICU MESTA Automobil uleteo u grupu ljudi, uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Engleskoj
Foto: EPA/Foto: EPA/MARIUS BECKER

Pokrenuta je istraga o ubistvu nakon što je automobil uleteo u gomilu ljudi u Šefildu, pri čemu je jedan muškarac mrtav, a brojni povređeni.

Jedna osoba je u teškom stanju u bolnici, saopštila je policija. Mladić star 23 godine uhapšen je zbog sumnje za ubistvo, a još jedan muškarac star 55 godina uhapšen je zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju. Obojica su u policijskom pritvoru.

Hitne službe su pozvane nešto posle 14 časova, nakon izveštaja o nasilju i neredima. Dok je poziv bio u toku, automobil se sudario sa grupom ljudi, izvestila je policija Južnog Jorkšira.

Muškarac star 46 godina poginuo je na licu mesta, a brojni drugi su povređeni. Najbliži rođaci ubijenog su obavešteni i trenutno im pružaju podršku, navodi policija. Svedoci su za "Sheffield Star" rekli da su videli do osam policijskih vozila kako su krenula na lice mesta. Kako se navodi, pridružili su im se vatrogasna i hitna pomoć.

Viši istražni službenik DCI Endru Novles rekao je: "Sada se bavimo istragom ubistva i razumemo nevolju koju će ovo izazvati onima koji su direktno pogođeni i široj zajednici. Imamo veliki kordon u okolini i sprovodimo istraživanje od kuće do kuće. Patroliraćemo tokom cele noći kako bismo razgovarali sa svima koji imaju informacije ili se osećaju zabrinuto", prenosi metro.com.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading