TRAMP SE POZABAVIO SVOJOM FILMSKOM ULOGOM Kažu da sam "matretirao", a oni me molili
Foto: Tanjug Win Mcnamee

U intervjuu za Business Insider 2020. godine povodom proslave 30. godišnjice franšize "Sam u kući", Kolumbus je rekao da je Trampovo kratkotrajno pojavljivanje u filmu rezultat potrebe za snimanjem u njujorškom hotelu Plaza, čiji je vlasnik.

"Nismo mogli da obnovimo Plazu na zvučnoj sceni. Tramp je rekao OK. Platili smo honorar, ali on je takođe rekao: "Jedini način na koji možete da koristite Plazu je ako sam ja u filmu.“ Tako smo se dogovorili da ga stavimo u film", rekao je Kolumbus.

Dodao je da se "neobična stvar desila" kada su prvi put prikazali film. „Ljudi su navijali kada se Tramp pojavio na ekranu. Pa sam rekao svom montažeru: 'Ostavi ga u filmu. To je trenutak za publiku.’ Ali on je maltretirao da bi ušao u film", rekao je Kolumbus.

 

Bivši američki predsednik na svojoj platformi društvenih medija, Truth Social,  se pozabavio Kolumbusovim komentarima.

 

 

"Režiser Kris Kolumbus i drugi su me molili da se pojavim u filmu "Sam u kući 2"... Bio sam veoma zauzet i nisam želeo to da radim“ "Bili su veoma fini, ali pre svega uporni. Pristao sam, a ostalo je istorija! Ta mala moja uloga poletela je kao raketa, a film je bio veliki uspeh… Sada, međutim, 30 godina kasnije, Kolumbus (kako mu je bilo pravo ime?) je dao izjavu da sam maltretirao u filmu", dodao je Tramp, prenosi NME.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading