policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Hendi Bustami, 29, iz Sjedinjenih Američkih Država koja je jednom rekla policiji da je "previše lepa" da bi bila uhapšena, ove nedelje je osuđena na 15 godina zatvora zbog ubistva. Ona je razbila sto o glavu svoje majke.

Hend Bustami, sada 29, izjasnila "krivom, ali mentalno bolestnom" po optužbi za ubistvo drugog stepena opasnim oružjem u vezi sa smrću 61-godišnjeg A. H. u oktobru 2022.

 

 

Ona će sada narednih 15 godina služiti kaznu zatvora nakon što je priznala policiji da je udarila svoju majku po glavi staklenim stolom i ubola je slomljenim komadom tokom žestokog spora oko cigareta.

Bustami je dospela na naslovne strane skoro mesec dana ranije zbog potpuno nepovezanog incidenta u Las Vegasu, Nevada, SAD.

Uhapšena je na međunarodnom aerodromu jer nije platila račun u restoranu na aerodromu. Kada ju je policija opkolila, rekla je da je previše "lepa" da bi bila privedena i optužila ih da su "perverznjaci" koji su "pokušavali da je siluju, jer nikada nisu videli nekoga tako lepog".

Mesec dana kasnije nazvala je hitnu i rekla operaterima: "Mislim da sam ubila svoju mamu."

Nakon što je dispečeru dala adresu u južnoj dolini Vegasa upitana zašto veruje da je „ubila svoju mamu“.

- Zato što jesam. Ubila sam je-  rekla je ona tada mirnim glasom. 

- Kako si to uradila? -  pitao je dispečer, a Bustami je odgovorila:

-  Polomila sam sto o njenu glavu.

A onda ponovila:

- Polomila sam sto o njenu glavu i presekla sam joj vrat.

Policija je zati, brzo stigla na lice mesta. Bustami je bila natopljena krvlju dok je razgovarala sa policajcima, a navodno je ponovo priznala ubistvo, prenosi Dejli Star.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading