Donald Tramp
Foto: Shutterstock/Shutterstock

S tim u vezi, komentarisao je evropske glasove koji zagovaraju tezu da će Tramp "dići NATO u vazduh", što je po njegovom mišljenju potpuna besmislica.

"On je želeo da članice NATO-a plaćaju svoje obaveze. Ne verujem da bi Putin pokrenuo invaziju na Ukrajinu da je Tramp bio u Beloj kući", precizirao je Faraž.

Govoreći za "Skaj njuz", rekao je da je uveren da će se Tramp ponovo naći u Beloj kući, to jest da će pobediti na predsedničkim izborima u novembru u SAD.

"Mislim da u vezi s problemom s granicom, zatim kriminalom koji vidite u američkim gradovima – Čikago je u užasnom stanju – ljudi gledaju Trampa i kažu: Znate šta? Ovo je žilav tip koji će se boriti protiv toga", rekao je Faraž.

Dodajući da se ne sme potceniti ni činjenica da je vrlo uspešno vodio spoljnu politiku dok je bio predsednik, istakao je da je svet sada mnogo opasnije mesto nego što je bio ranije, što takođe Trampu ide naruku.

Inače, Faraž je podržao obe Trampove prethodne kandidature za predsednika SAD: često je "otvarao" njegove skupove 2020. godine, ali i govorio da bi svet bio jače i bolje mesto da je Tramp vođa slobodnog sveta, a ne samo Amerike.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading