doboj
Foto: Printscreen/FOTO: FACEBOOK/DRUŠTVENE MREŽE / SCREENSHOT

Stravičan obrt! Saša Kulišić iz Doboja pronađen je nag bez znakova života, vezan za drvo i sa selotejp trakom na ustima i očima, a utvrđeno je da je brutalno likvidiran! Za ovo teško ubistvo se sumnjiče njegova supruga Andrea K. (33) i njen navodni ljubavnik Dražen L. (19), a prema novim saznanjima, u sve je kako se sumnja umešana čak i Sašina maloletna ćerka (14), koja je navodno lično sipala ocu lekove u piće!

Kako saznajemo, zločin je otkriven u utorak kada je prijavljen Sašin nestanak. Policija je pronašla Kulišićevo telo u stravičnom stanju u šumi u izletištu Preslica nedaleko od Doboja. Utvrđeno je da je brutalno ubijen, a ubrzo su stavljene lisice na ruke njegovoj supruzi, ali i tinejdžeru za kojeg se veruje da je njen ljubavnik. Sumnja se da su ga najpre omamili lekovima koje su mu sipali u piće, a da su ga zatim dok je spavao u kući pretukli, kidnapovali i odneli u šumu. Tamo je navodno više puta uboden u stomak, posle čega je preminuo. Ostavili su ga nagog i vezanog, a zatim su pobegli.

Doboj

Printscreen

 

Draženovi: Ona ga je zaludela i smotala!

Poznanici i komšije tinejdžera Dražena L. su u šoku zbog sumnje da je umešan u stravičnu otmicu i ubistvo Saše Kulišića. Kažu da je uvek bio dobar i fin, a da sumnjaju da ga je Andrea K. zaludela.

- Mali je bio dobro dete. Završio je školu, učio, radio. Normalno, vredno, radno dete. Možda ga je ona zaludela... Nikad ne bih pomislio da ovo može da uradi - navodi jedan od sugrađana za beogradske medije.

Kako je ispričao Draženov otac, tinejdžer je desetak dana pre zločina došao iz Slovenije gde je radio  i kako je rekao, imao je dobre pare jer je radio kao varilac i monter.

- Ovo nije nikako moglo biti zbog para. Ta ga je sigurno smotala - rekao je otac za medije.

Međutim, ovaj slučaj je zadobio još stravičnije dimenzije s novim informacijama.

- Veliki obrt dogodio se u istrazi ubistva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja kćerka privedena, a potom i pritvorena zbog sumnje da je pomagala u zločinu. Radi se o starijoj od dve kćerke koje je Kulišić imao s osumnjičenom suprugom Andreom K. (32), koja se tereti da je zajedno s ljubavnikom Draženom L. (19) isplanirala i svirepo ubila muža - navodi portal ATV iz Republike Srpske, i dodaje se da se sumnja da je upravo devojčica učestvovala u omamljivanju nesrećnog Saše Kulišića. 

- Ona je udrobila lekove u piće oca. To je radila prema instrukcijama majke - navodi izvor blizak istrazi za lokalne medije.

Podsetimo, Slobodan Radinković, načelnik policije u Doboju, istakao je da su po prijavi zatekli nago telo Saše Kulišića sa vezanim rukama na leđima, a da je sumnja odmah pala na njegovu suprugu i tinejdžera starog svega 19 godina.

Prijatelj: Drogirali su ga i ranije!

Jedan od prijatelja ispričao je za Telegraf.rs da sada kad je saznao da je bio omamljen sumnja da je i ranije trovan.

- Tek sad kad premotam film, a na kontu toga, kako se piše, da su oni njega drogirali, sad se sećam da sam nedavno, kad smo išli u Sarajevo, primetio da je on nešto bio čudan. Kad sam ga pitao šta ti je rekao je: Ma, nemam pojma. Delovalo je kao da će zaspi. To mu se desilo više puta.

 

- Prema informacijama koje trenutno imamo, oni su, kako se sumnja, oko jedan sat noću došli u porodičnu kuću gde su zatekli žrtvu u krevetu. Zasad imamo informaciju da su dan-dva pre sipani lekovi u vodu ili limunadu oštećenom, da bi se što više onesposobio i da ne bi pružao otpor. Kada su ušli u kuću, D. L. je, kako se sumnja, šakom zadao udarac žrtvi, potom su ga vezali selotejpom i konopcem i posle toga su ga ubacili u gepek vozila iznajmljenog u Banjaluci, da bi nakon toga D. L. vozilom iznajmljenim u Doboju krenuo dalje, a pratila ga je A. K. u drugom vozilu. Došli su na Preslicu, izvukli žrtvu iz prtljažnika, i tad mu, kako se sumnja, A. K. zadaje tri uboda nožem u predelu abdomena. Veruje se da je tada oštećeni i preminuo - kazao je na konferenciji za medije Radinković.

Učestvovala u ubistvu pa ga žalila na Fejsu

Da stvar bude još bizarnija, Sašina i Andreina ćerka, koja se sumnjiči da je učestvovala u ubistvu svog oca, nakon što je pronađeno njegovo telo, na društvenim mrežama ga je žalila. Postavila je njegovu fotografiju i napisala“ tata“ uz tužan emotikon. Njoj je nakon slušanja određen pritvpor do 30 dana.

 

Kako se navodi, sumnja se da su nakon toga su seli u vozila i ostavili su ih na jednom parkingu u Doboju. Andrea K. je jednim od iznajmljenih vozila otišla u Banjaluku, a L. D. je pobegao za njom svojim privatnim vozilom.

 - Oko 6 sati ujutru stigli su u stan u Banjaluci. Tokom dana su vratili vozilo u rentakar agenciju. D. L. se vraća za Doboj, gde je pronađen i uhapšen - rekao je Radenković.

Inače, sumnja se da su u trenutku otmice Saše njegove obe ćerke bile u kući u drugoj prostoriji.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading