doboj
Foto: Printscreen/FOTO: FACEBOOK/DRUŠTVENE MREŽE / SCREENSHOT

Kako je već poznato, za Sašino svirepo ubistvo se sumnjiči njegova žena A.K. (33) i njen navodni ljubavnik D. L. (19), ali i ćerka A.K. (14) . Svima je danas određen jednomesečni pritvor. 

Prema prvim saznanjima, nesrećni čovek mesecima je bio trovan, a lek "Treana" mu je maloletna ćerka izdrobila u limunadu.

Međutim, kako je istraga pokazala, lek je nabavila sestra Sašine žene, M.V. koja sada u istrazi ima status svedoka. Ona je privilegovan svedok jer nema obavezu da svedoči protiv sestre i otkrije kako je došla do tableta. Međutim, njena izjava mogla bi biti ključna za ravetlavanje ovog zločina. 

Šta je lek "Treana"?

Prema rečima strulnjaka, radi se o olanzapinu koji se najčešće koristi u lečenju pacijenata obolelih od psihoze, ali i kao dodatna terapija u drugim obolenjima poput šizofrenije.

Lek se isključivo izdaje na recept. Budući da nije poznat u opštoj populaciji, veruje se da nije slučajno nabavljen i da su počinioci imali pomoć neke stručne osobe, koja ima iskustva s tim lekom i koja je mogla da ih savetuje.

 BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading