Vladimir Putin i Taker Karlson
Foto: EPA/EPA-EFE

Američki novinar Taker Karlson objavio je na društvenoj mreži Instagram prvu fotografiju na kojoj intervjuiše Vladimira Putina.

Fotografija je snimljena u predstavništvu u Kremlju. Između Putina i Karlsona je mali sto, a kod novinara čaša vode. Pored predsednika je najverovatnije beli termos.

Putin i Karlson sede u odelima, Taker je za intervju odabrao prugastu kravatu, šef države je odabrao običnu.

 

 

Vladimir Putin često koristi termos na raznim događajima. Kako je izvestio RIA Novosti, predsednički sekretar za štampu Dmitrij Peskov , šef države stalno pije čaj od njega. Ipak, ranije Putinovo pojavljivanje u javnosti sa termosom izazvalo je interesovanje mnogih stranih medija.Ove nedelje se saznalo da je američki novinar Taker Karlson u Moskvi. Kasnije je objavio snimak snimljen na pozadini kremaljskih kula i Sabornog hrama Hrista Spasitelja, u kojem je najavio intervju sa ruskim predsednikom. Novinar je objasnio da je povod za razgovor apsolutno neznanje Amerikanaca o tome šta se dešava u Rusiji i Ukrajini.

Istovremeno, Bela kuća je, prema rečima Karlsona, dva puta pokušala da poremeti intervju. Sekretar za štampu Bele kuće Karin Žan Pjer je kasnije demantovala ovu izjavu. Intervju će biti objavljen 9. februara u dva sata ujutru po moskovskom vremenu.

Dan ranije, pres sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov potvrdio je da je Vladimir Putin razgovarao sa Takerom Karlsonom.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading