rat
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Brazilski takozvani "vidivnjak" Atos Salome tvrdi je "prorekao" incident koji bi potencijalno mogao da eskalira u svetsku krizu u kojoj su uključene sile poput Sjedinjenih Država, Kine i Rusije, a sada najavljuje da se njegova predviđanja „odvijaju“...

Brazilac Atos Salome (36) tvrdi da je predvideo Koronavirus, da će Ilon Mask da kupi Iks/Tvitter, pa čak navodno i kraljičinu smrt.

U nedavnom razgovoru za britanski "Dejli Star", on je nagovestio mogućnost da svetski sukob ne proističe iz sporova, već iz „nepredviđenih događaja“. Takođe je rekao da će tenzije u Južnom kineskom moru eskalirati.

Sada je rekao da se njegova predviđanja „odvijaju na čudne načine“.

Salome je očekivao incident koji bi potencijalno mogao da eskalira u svetsku krizu koja uključuje sile poput Sjedinjenih Država, Kine i Rusije.

To dolazi nakon što je navodno predvideo da će se nešto odvijati u regionu Crvenog mora. On za ovo "predviđanje" navodi da su internet kablovi misteriozno oštećeni u martu 2024. što je dovelo do značajnih poremećaja u komunikacionim mrežama koje povezuju Aziju, Evropu i Bliski istok.

- Oštećenje podvodnih kablova u Crvenom moru služi kao podsetnik na to kako ranjivosti u infrastrukturi mogu imati široko rasprostranjene posledice, što odražava moje upozorenje u vezi sa takvim događajima - rekao je on za „Dejli Star“.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading