par u parku u NY
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Šokantan snimak para koji ima intiman odnos u parku punom ljudi postao je viralan na društvenim mrežama.

Naime, par se svojim strastima prepustio u Bateri parku u Njujorku u Sjedinjenim Američkim Državama usred bela dana dok su se deca igrala oko njih. Iako nije mnogo prepušteno mašti, oni su se od radoznalaca sakrili prekrivši se ćebetom, piše Dejli mejl.

 

 

Ogorčeni korisnici TikToka, gde je video postavljen, kritikovali su par i pozvali ih da se suoče sa optužbama za remećenje javnog reda i mira. S obzirom da je njihov odnos snimljen iz više različitih uglova, čini se da je aktivnost trajala satima, do zalaska sunca.

Postavilo se pitanje zašto niko nije pozvao policiju i prekinuo akciju, ali izgleda da mnogi posetioci parka nisu obraćali pažnju na predstavu pod ćebetom. Na video snimcima možete videti decu kako voze kolica u parku, roditelje kako se igraju sa decom ili sede na pikniku.

- Samo u Njujorku - komentarisao je jedan od korisnika, i dobio podršku drugih korisnika kojima nije jasno kako se par izvukao iz ovoga.

U Njujorku je ovakvo ponašanje na javnom mestu prekršaj za koji se kažnjava do tri meseca iza rešetaka, piše britanski Dejli mejl.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading