HOROR KOD SAVSKOG NASIPA! Nožem ubijena još jedna žena u Zagrebu: Detalji su jezivi, osumnjičeni tvrdi da ga je "ničim izazvana napala"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Youtube

Još jedno ubistvo u Zagrebu. I opet žene.

Večeras nešto iza 19.00 sati odigrala se prava drama u blizini Savskog nasipa na području novozagrebačkog naselja Blato.

Prema nezvaničnim informacijama, stravičan zločin se dogodio u neposrednoj blizini reke Save i uz upotrebu noža.

Osumnjičeni je odmah uhapšen na licu mesta i trenutno je pod nadzorom policije.

Navodno je rekao da je u samoodbrani posegnuo za nožem jer ga je žena ničim izazvana napala.

- Videli smo čoveka kako u neverici sedi u travi. Nismo čuli da li je nekome od ljudi nešto govorio. Pored njega su stajali policajci i gledali u pod - rekao je za hrvatski medij jedan od šetača nasipom.

Policija je ogradila veliku površinu kako bi u miru obavila uviđaj i, uprkos mraku, pronašla sve tragove koji su ostali kao nemi svedoci tragedije koja je privukla pažnju rekreativaca na savskom nasipu.

Po okončanju uviđaja, telo ubijene žene biće prevezeno u Institut za sudsku medicinu i kriminologiju, dok je protiv privedenog muškarca trenutno u toku kriminalistička obrada.

Još nije poznato šta je tačno prethodilo zločinu i da li se žrtva i osumnjičeni poznaju, piše Jutarnji.hr.

 

Podsetimo, pre dva dana (4. maja) u takođe se dogodio stravičan zločin u hrvatskoj. Muškarac je osumnjičen da je ubio nožem 68-godišnjeg člana porodice, prema nezvaničnim informacijama svoju majku u Hrvatskoj

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading