Ubistvo
Foto: Alo/Alo

Maloletnoj ćerki ubijenog Saše Kulišića, koja je osumnjičena za saučesništvo, ukinut je pritvor i ona je pod nadzorom organa starateljstva, rekao je danas načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković.

Radinković je izjavio novinarima da je pritvor produžen Andrei K., supruzi ubijenog, i Draženu L., osumnjičenima za ubistvo Kulišića, prenosi Telegraf.

Prema odluci Vrhovnog suda Republike Srpske od 24. aprila, pritvor Andrei K. i Draženu L. može trajati do 29. jula.

Njih dvoje se sumnjiče se da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloletnom ćerkom osumnjičene, 29. januara tabletama omamili Kulišića u nameri da ga liše života.

Maloletnica je, kako se sumnja, u porodičnoj kući napravila ocu limunadu u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta "trean" od čega je zaspao, a potom ostavila otključana ulazna vrata i o svemu obavestila majku i Dražena, sa kojim je Andrea navodno bila u ljubavnoj vezi.

Osumnjičeni su potom Kulišića vezali, nekoliko puta ga udarili, odvezli ga automobilom u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica gde su mu zadali četiri ubodne rane u stomak, usled čega je preminuo.

Sumnja se da su Andrea i Dražen ostavili Kulišića u šumi i otišli sa lica mesta.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal OVO NEĆETE VIDETI ČESTO, ČUDESNI PRIZORI U SRBIJI Na nebu osvanuo redak i fascinantan fenomen! #fypシ゚viral #alo #alodnevnenovine #fypシ #alonovine #srbija #auroraborealis ♬ Originalton - 𝐵𝑎𝑙𝑘𝑎𝑛 𝑆𝑝𝑜𝑡𝑖𝑓𝑦‘

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading