Gabi Petito i dečko Brajan
Foto: Printscreen/Instagram/gabspetito

Poznata influenserka iz Njujorka, Gabi Petito, mrtva je već skoro tri godine, a za njenu smrt osumnjičen je Brajan Laundri (23) koji je izvršio samoubistvo i sada je poznato i da je imao psihičke probleme.

Naime, Brajan je, nakon što je već bilo izvesno da će se saznati šta je navodno uradio, izvršio samoubistvo i time presudio sebi za gnusan zločin nad 22-godišnjom Gabi, prenosi Telegraf.

Prema pisanju Njujork posta, iz ekskluzivnog uvida u ranije nepoznat dosije FBI-a, saznaje se da je Brajan imao ozbiljne psihičke probleme i tajna skrovišta.

Gabi Petito i dečko Brajan

Instagram/gabspetito

 

 

FBI je u kuću Brajanovih roditelja ušao nakon što su saznali da je mladić izvršio samoubistvo i tamo su pronašli na stotine metaka, municiju za pušku, samostrel sa teleskopskim nišanom i mesingani zlob.

Laundri je u svom denvniku napisao i da je glavom probijao rupe u zidovima u "nekoj vrsti manije". Takođe, imao je porive da se opeče i spavao je sa napunjenim pištoljem ispod jastuka.

Podsetimo, Gabi i Brajan su dokumentovali svoje putovanje preko zemlje na društvenim mrežama nakon veridbe, pre nego što se Brajan vratio sam kući na Floridi u septembru 2021. godine.

Njeno telo je pronađeno u blizini nacionalnog parka u Vajomingu kasnije tog meseca.

Brajanovo telo pronađeno je mesec dana kasnije na Floridi u blizini doma njegovih roditelja. FBI je rekao da je Brajan napisao poruku da je odgovoran za njenu smrt. Pismo "spali nakon čitanja" pronađeno je u njegovom rancu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading