ŽENA PANIČNO ISKOČILA IZ AUTA U POKRETU!''Pokušava da me kidnapuje'': Kamere snimile PAKAO kroz koji je prošla! (VIDEO)
Foto: EPA/EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Muškarac koji je ponudio ženi prevoz kući navodno ju je kidnapovao, prisilivši je da iskoči iz njegovog vozila u pokretu i potraži pomoć u obližnjoj kući, saopštila je policija, prenosi Law&Crime.

Incident se dogodio rano u petak ujutro u Portlandu, Oregon.

Policajci iz Policijskog biroa Portlanda uhapsili su 25-godišnjeg Ra Feta pod optužbama za kidnapovanje prvog stepena, seksualno zlostavljanje, prinudu, zastrašivanje, napad, nesavesnu vožnju i nesavesno ugrožavanje druge osobe, navedeno je u saopštenju za medije.

Žena je rekla policiji da je Fet, kojeg nije poznavala, stao u blizini jugoistočne 146. Avenije i jugoistočne Divižn ulice i ponudio joj prevoz kući.

Nakon što ju je dovezao do željene lokacije, ona je otvorila vrata da izađe, ali policija kaže da je Fet ubrzao, zarobivši je unutar automobila. Počela je da se bori s muškarcem i udarila ga u lice, navodi se u saopštenju.

Zatim je iskočila iz vozila u pokretu u oblasti jugoistočne 112. Avenije i jugoistočne Linkoln ulice.

Žrtva je potom otrčala do obližnje kuće tražeći pomoć.

Snimak sa kamere pred vratima kuće prikazuje žrtvu kako panično kuca na vrata.

"Pokušava da me otme!", rekla je žena dispečerima hitnih službi.

U pozadini videa čini se da osumnjičeni odlazi.

Policajci Policijskog biroa Portlanda reagovali su ubrzo posle 1.30 ujutro. Kada su stigli, pronašli su ženu skrivenu u prilazu toj kući. Hitna pomoć joj je pružila pomoć zbog posekotina i modrica.

Oprezni policajac primetio je vozilo osumnjičenog na severoistočnoj 82. Aveniji i severoistočnoj Bič ulici i zaustavio ga, navedeno je u saopštenju za medije.

Policija je uhapsila Feta i odvela ga u pritvor, gde će oostati bez mogućnosti puštanja uz kauciju.

Lokalni mediji izveštavaju da su do aprila u Portlandu zabeležena 22 kidnapovanja, što gotovo dostiže broj otmica u gradu tokom cele prošle godine (26) i izjednačuje se sa cifrom iz 2022. godine.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading