Venčanje
Foto: Shutterstock/Ilustracija

U kratkim crtama:

  • Gost na svadbi je poslao 100 dolara nevesti nekoliko dana nakon venčanja
  • Mlada je poklon ocenila kao „netaktičan“, pa ga je poslala naza

Besna mlada poslala je svom svadbenom gostu poklon od 100 dolara (oko 92 evra) nazad, jer joj je poslat par dana nakon svečanosti.

Gost je prebacio 100 dolara nekoliko dana nakon venčanja, što je mlada nazvala 'kasno Marko na Kosovo stiže'. Mlada je odlučila da se suoči sa gostom kako bi izrazila svoje razočarenje i odlučila da vrati novac.

"Hej, dobila sam tvoj poklon od 100 dolara par dana nakon venčanja i iskreno... pomalo sam šokirana i iznervirana zbog toga. Osećam se pomalo kao da nisam ispoštovana", napisala je mlada.  „Ne samo da ste zakasnili na moju ceremoniju, već je i odsustvo čestitke samo dodato tome. Vaša nedavna pozivnica za rođendan je tražila da se stavi po 225 dolara i uradila bih to bez razmišljanja da se nisam udavala.  Ipak, primiti samo 100 dolara za MOJE VENČANJE delovalo je kao zakasnelo i pomalo netaktično."

„Vratila sam novac. Predlažem da pažljivo razmotriš naš odnos. Ako ovako ceniš prijateljstva, to je zaista obeshrabrujuće." 

GOST DAO 92 EVRA MLADI ZA VENČANJE, ONA POŠIZELA Poslala otrovnu poruku, vratila novac, a on na sve kaže OVO

Foto: Shutterstock

 

Nakon što je pročitao poruku, gost je bio zbunjen i pomislio je da nije uradio ništa loše. Skrinšotovi poruka su podeljeni na društvenim mrežama, a gost je otkrio da je putovao u inostranstvo da bi prisustvovao venčanju.

Odgovor gosta je glasio:

„Zdravo, žao mi je što se tako osećaš, to mi uopšte nije bila namera! Kao samac koji ne pije, uvek sam davao 100 dolara kao svadbeni poklon svojim prijateljima, pored poklona za "bejbi tuš".

„Pored toga, zaista sam mislio da je transfer novca preferirani metod jer je to bio ono što je bilo u pozivnici kada sam proverio. Organizovao sam svoje međunarodno putovanje posebno da bih mogao da budem u gradu na vašem venčanju, iako prvobitno nisam nameravao da budem.“

Gošća je objasnio i zašto je zakasnio na ceremoniju i izvinio se.

„Iskreno se izvinjavam zbog kašnjenja“, rekao je. „Ja sam vozio (naša dva prijatelja) i nisam ja bio taj koji nisam bio spreman na vreme, ali ne krivim vas što ste zbog ovoga uznemireni na sve nas. Volim vas oboje mnogo i bio sam tako uzbuđen što sam bio tu za vaš veliki dan, nadam se da ćete razumeti kako mi je.“

Mišljenja su bila podeljena na društvenim mrežama sa nekima koji su imali razumevanja za mladu, dok su drugi njen početni tekst nazvali "nepotrebnim".

(Daily Mail)

Skoro smo anketirali naše čitaoce koliko se novca stavlja u kovertu za svadbu, ovo su vaša mišljenja. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading