Grad u Hrvatskoj, letovanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ponašanje i divljanje pojedinih turista je stara priča, ali su uspeli ponovo da (neprijatno) iznenade, piše hrvatski medij.

Josip Piteša je u svom TikTok snimku ispričao groznu scenu koju je zatekao u Splitu, piše Slobodna Dalmacija.

- Morao sam da podelim ovo sa vama. Trenutno sam u gradu, moram da se nosim sa nekim ličnim i poslovnim obavezama. Prolazio sam pored javnih toaleta. Pitao je stranac, mislim da je Poljak, kolika je cena javnog toaleta. Žena mu je rekla 20 centi i objasnila da je cena ista tokom cele godine i za domaće i za strance - počinje u svom snimku.

 

 

Ono što je usledilo bila je grozota, ne postoji druga reč koja bi opisala ovo ponašanje.

– Zamislite bezobrazluk, rekao je „previše“. Neverovatan lik, zašao je iza ugla ulice, skinuo pantalone i obavio nuždu na javnoj površini. Pozvao sam komunalce, objasnio im situaciju, verovatno su u blizini nadzorne kamere. Rekli su da su toliko popunjeni da ne mogu da izađu na teren. Da li smo toliko pali na dno društva da nam te nenormalne stvari postanu normalne i šta bismo mi učinili da se prodamo na par noćenja u Dalmaciji? - pita se Josip, prenosi Jutranji.hr.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (2)

Loading
Lucky

07.06.2024 02:09

Cisto sumljam da nije hteo da plati ,vec mislim da je time hteo da pokaze sta misli o njima! Źablude oko toga da li je bio poljak ne moze biti ,oni imaju specifican jezik koji se lako prepoznaje,ali i specificno ponasanje i reakciju na ono sto hoce da iskazilu. Odlucio se da to pokaze! Jer zasto bas u Splitu ili Šibeniku?To samo tamo moze i da se desi!