Žirafa napala dete
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub

Poseta centru za divlje životinje Fosil Rim u Teksasu pretvorila se u nezaboravno iskustvo za porodicu Toten kada je njihova dvogodišnja ćerka Pejsli ščepala žirafa iz automobila. Ovaj neobičan događaj izazvao je pažnju posetilaca i lokalnih medija, ostavljajući porodicu sa neverovatnom pričom za pamćenje.


Džejson Toten (24) i Sijera Robert (23) odlučili su da provedu dan sa svojom ćerkicom Pejsli u centru Fosil Rim, popularnom safari parku blizu grada Dalasa. Ovaj centar omogućava posetiocima da se voze kroz park i hrane divlje životinje iz svojih vozila, pružajući jedinstvenu priliku za bliski susret sa divljim životinjama.


Dok su se vozili kroz park, porodica Toten naišla je na žirafu koja je privukla pažnju dvogodišnje Pejsli. Roditelji su odlučili da je ohrabre da hrani žirafu pružajući joj ruku sa komadićem hrane. Međutim, umesto da prihvati hranu, žirafa je iznenada posegnula unutar automobila i zgrabila Pejsli za majicu, podižući je iznad sedišta. Ovaj neočekivani događaj izazvao je šok i nevericu kod ostalih posetilaca.


Džejson Toten izjavio je za lokalne medije da mu je "srce stalo" kada je video šta se dogodilo, ali je istakao da žirafa nije namerno povredila njihovu ćerkicu. On je objasnio da je životinja slučajno zgrabila Pejsli za majicu i brzo je pustila. Porodica je istakla da je srećom, Pejsli prošla bez povreda i nije se uplašila, te da je čak izrazila želju da dobije igračku žirafu i majicu žirafu iz prodavnice poklona. "Sigurno ćemo ponovo doći da posetimo žirafe u budućnosti", dodao je Džejson.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading