Osuđen ruski oficir
Foto: Printscreen/Printscreen


Usledio je neočekivan obrt u slučaju Useina Rašidova, osuđenog za svirepo ubistvo Tankice Mladenovske. Rašidov je danas pronađen mrtav u svojoj pritvorskoj ćeliji u kumanovskom zatvoru. Prema rečima direktora zatvora Nenada Cvetkovića, telo osuđenog je pronađeno jutros oko šest sati, a prethodno su pojedini mediji objavili da je Rašidov pronađen obešen o čaršaf zavezan za vrh kreveta u njegovoj ćeliji.

Rašidov je bio prvostepeno osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog svirepog ubistva Tankice Mladenovske, ali presuda još uvek nije postala pravosnažna zbog žalbenih postupaka koji su u toku.


Osim toga, u toku je bio i postupak protiv Rašidova za krivično delo ucene, gde je godinama iznuđivao novac i ucenjivao Tankicu kompromitujućim fotografijama. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i medija, a tragičan kraj Rašidova dodatno je potresao lokalnu zajednicu.


Direktor zatvora je naglasio da su obavešteni javno tužilaštvo i sud, te da je telo predato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Očekuje se da će dalji tok događaja privući veliku pažnju javnosti i da će se o ovom slučaju još dugo raspravljati. Sve oči su uprte u istražne organe kako bi se razjasnile okolnosti Rašidovljeve smrti.

(Beta)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading