hitna
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Velika lokva krvi, hodalica i niz drugih tragova na točkovima kamiona dospeli su u fokus uviđajne ekipe nakon što se jutros na zagrebačkoj Trešnjeveci dogodila strašna saobraćajna nesreća.

U toku je policijski uviđaj radi utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile naletu kamiona na stariju ženu koja je u kobnom trenutku prelazila put.

Kako je za RTL popodne potvrdio Davor Vagić, direktor KBC-a u Zagrebu, gospođa je preminula od posledica saobraćajne nesreće.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj kažu da su dojavu o nesreći dobili u 10.07 sati i da su u njoj učestvovali kamion i pešak, koji je potom vozilom Hitne pomoći hitno prevezen u KBC.

Vozač kamiona je podvrgnut alkotestu i istražuje se kako bi se utvrdile sve okolnosti tragedije koja je zaprepastila prolaznike, od kojih su neki odmah pritekli u pomoć.

Neki očevici kažu da je žena prelazla put daleko od obeleženog pešačkog prelaza kada je u kobnom trenutku na nju naleteo kamion. Za portal Net.hr, pak, očevici kažu da je kamion nakon sudara vukao stariju ženu po putu, prenosi Jutranji.hr.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading