opljačkan bulgari
Foto: Printscreen/youtube/ Bvlgari


Juče je došlo do pljačke čuvene juvelirske kuće "Bulgari" u Ulici Kondoti u samom centru Rima. Provalnici su odneli dragulje u vrednosti od čak 500.000 evra. Policija u Rimu intenzivno radi na pregledu snimaka sa svih raspoloživih kamera kako bi identifikovala počinioce ovog drskog dela.


Nije ovo prvi put da je "Bulgari" meta pljačkaša. Pre nekog vremena, lopovi su pokušali da izvrše pljačku ove zlatare usred bela dana, koristeći čak i bager kako bi razbili izlog lokala. Očigledno je da je ova juvelirnica privlačna mete za kriminalce.


Ovo nije izolovan slučaj, jer je nedavno došlo do pljačke još jedne čuvene zlatare, ovog puta u centru Pariza. Plen koji su lopovi odneli procenjuje se na između 10 i 15 miliona evra. Očigledno je da su juvelirnice visoko na listi interesovanja kriminalaca širom Evrope.


Nedavno, direktorka "Bulgarija" doživela je neprijatnost kada joj je u luksuznom kvartu Parioli sa ruke strgnut skupoceni sat marke "Roleks". Ovo pokazuje da kriminalci ne biraju mesto i vreme kada je reč o pljačkama dragocenosti.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading