Milioner udario ženu
Foto: Printscreen/x/ @ForsigeNews


Uznemirujući snimak koji je nedavno obišao svet prikazuje trenutak kada je Džonatan Kej, generalni direktor poznate franšize kompanije za poslovne usluge Moelis & Co, nokautirao ženu nasred ulice u Bruklinu. Na snimku se vidi kako Kej zadaje udarac ženi, nakon čega ona nepomično pada na ulicu. Nedaleko od nje, druga osoba pokušava da se pridigne, dok se na leđima bankara primećuje mrlja od neke tečnosti. Iako snimak ne otkriva šta je prethodilo ovom incidentu, javnost je zapanjena brutalnošću ovog čina.



Reakcija investicione banke

Portparol investicione banke iz Njujorka izjavio je: "Svesni smo da je jedan od naših zaposlenih bio umešan u ozbiljan incident u Bruklinu. To shvatamo veoma ozbiljno i vodimo istragu." Ovo je izazvalo dodatnu pažnju medija i javnosti na čitav slučaj.

Luksuzni život Džonatana Keja

Interesovanje za Džonatana Keja dodatno raste nakon što su lokalni mediji otkrili da živi u luksuznoj gradskoj kući sa četiri spavaće sobe, čija se vrednost procenjuje na više od četiri miliona dolara. Ova činjenica budi dodatnu znatiželju u vezi sa privatnim životom i pozadinom investicionog bankara.

Incident tokom parade ponosa

Incident se dogodio u subotu u blizini jednog LGBT bara tokom parade ponosa u Bruklinu, dodajući još jedan sloj kompleksnosti ovom događaju. Ovakav kontekst dodatno ističe ozbiljnost situacije, a javnost postavlja pitanja o mogućim motivima i okolnostima koje su dovele do ovog nemilog događaja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading