vesna bratić
Foto: Printscreen/YouTube/ Televizija Nikšić

Kako je kazala za portal "Dan", muškarac je vređao, psovao i kretao se ka njoj.

“Vređao me je, a dva momka su prišla da me odbrane. Još sam pod stresom zbog težine reči koje mi je uputio kao što su osveta i pominjanje porodice”, istakla je Bratić.

Kako je kazala, govorio joj je da je “grobarka, uništiteljka crnogorskog školarstva”.

“Ranije mi se ovo nije dešavalo, strahovala sam da će doći i do fizičkog napada. Pre nekoliko meseci sam uveče primetila otiske muških čizama na vratima od stana, a policija je došla tek na treći poziv i bili su korektni, rekavši da će pogledati kamere. Neobično je što imamo vrata od zgrade koja se zaključavaju šifrom, a ipak je neko uspeo da uđe, a da ga kamera ne registruje”, navela je Bratić.

Kako je kazala, smatra da za ove slučajeve pretnji i napada, ostavljanja upozorenja poput otisaka cipela, smatra odgovornim pojedine crnogorske portale.

“Ti portali dopuštaju govor mržnje i crtanje meta ispod svojih tekstova, kao i na vlasititm fejsbuk stranicama, iako je filtriranje takvih kometara moguće. Motiv ovih napada je mržnja, koja se generiše već četiri godine od strane određenih struktura, kao i mizoginija”, navela je Bratić.

Iz Uprave policije portalu "Dan" je rečeno da slučaj nije prijavljen.

Bonus video:

 

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

 

Alo/Dan

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading