Misteriozna smrt
Foto: Printscreen/Društvene mreže


Četvorogodišnja devojčica preminula je u nedelju nakon što je policiji prijavljeno da je partner njene majke, šesnaestogodišnjak, priznao da ju je ugrizao dan pre njenog smrtonosnog incidenta.

Devojčica je preminula nakon što je stavljena na aparat za održavanje života, a majka je tvrdila da ju je zatekla kako ne diše. Na telu devojčice su primećeni tragovi ugriza na ruci, kao i modrice na nogama i vratu, za koje je majka tvrdila da su se pojavile nakon što ju je partner ugrizao.



Partner devojčicine majke je kvalifikovan kao nestala osoba, a prethodno je pobegao iz popravnog doma i od svojih staratelja uz pomoć majke preminule devojčice. On je prvobitno negirao da je ujeo devojčicu, tvrdeći da je trag ugriza prouzrokovala mačka, navodeći da ga je dete prvo ujelo.


Majka je optužena za zanemarivanje deteta, što je dovelo do smrti, dok je partner prvobitno bio optužen za nanošenje ozbiljnih povreda, ali su optužbe proširene na ubistvo. Obdukcija je zakazana za ovu nedelju kako bi se utvrdio uzrok smrti male devojčice.


Majka je policiji navodno rekla da se njena ćerka ponašala čudno nakon incidenta sa ujedom, te da je pojela samo kesicu smokija. Takođe je tvrdila da je njena ćerka povraćala, ali je verovala da je to zbog anksioznosti. Ove nove informacije dodatno komplikuju već tragčičnu situaciju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading