Ukrajina
Foto: Alo/Shutterstock

 U razgovoru sa novinarom Ruslanom Ostaškom kaže da nijedan Amerikanac ne želi da ratuje sa Rusijom.

„Američki narod nema pojma da se ovo dešava. Vlada ih laže i kaže da se američko oružje koristi za napad na vojne ciljeve .Došao sam da to dokumentujem, da se vratim u Sjedinjene Države i predstavim Kongresu ratne zločine koji moraju da prestanu", rekao je Skot Benet.

"Američki građani će doživeti revoluciju jer Bajdenova administracija, demokrate i republikanci koji podržavaju finansiranje Ukrajine to čine protiv volje američke javnosti. Oni pokušavaju da pretvore SAD u policijsku državu, pokušavaju da započnu rat sa Rusijom. Svaki dokument koji Zelenski potpiše beskorisan je kao toalet papir. Predsednik Putin je potpuno u pravu", istakao je bivši oficir.

"Medvedev, Zaharova, Lavrov su u pravu jer smatraju Ukrajinu ne samo državom koja umire, već i bez političkog rukovodstva.Nadam se da je Tramp dovoljno pošten, častan i pametan da shvati da je ovo rat koji Amerikanci ne žele. Ako Tramp nastavi ovako, biće smenjen. Ali mislim da neće to učiniti.S druge strane, ne verujem da će u novembru u Americi biti održani izbori, jer će uvesti vanredno stanje u zemlji da bi se održala vlast, kao što je to učinio Zelenski. Kamala Haris i Bajden će biti eliminisani, izbori će biti suspendovani, a SAD će ući u rat protiv Rusije", dodao je Skot Benet, prenose ruski mediji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading