gradonačelnik nikšića
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

„Očekujemo da se na licu mesta u prisustvu govornika mržnje izjasne oni koji su dali partijska saopštenja a koji u Nikšiću podržavaju vlast Marka Kovačevića uz molbu da se ne izjašnjavaju o 30-godišnjoj vladavini totalitarnog režima. Hoće li ga smeniti sa mesta predsednika opštine Nikšić“, upitala je Aleksandra Vuković Kuč.

Dodaje da ako se Andrija Mandić ne izvini građanima, onda se postavlja pitanje hoće li povući sporazum i neće učestvovati u rekonstrukciji Vlade. Na sve to je reagovao predsednik Skupštine Andrija Mandić koji je kazao da razumije potrebu da tako darovitog političara ekstremizuju njegovi politički oponentni.

„Da ga proglase fašistom i svim najružnijem. Naša stranka se izvinila i za ono što nije rečeno. Vi ste iščupali jednu rečenicu iz konteksta čitave priče. Bitka na Grahovcu je bila bitka crnogorske vojske protiv Turaka. Ona nije uperena protiv savremene Turske a ponajmanje je uperena protiv naših komšija muslimana. Spočitavate čoveku nešto što nije rekao. Naša stranka se odredila prema tome. Ekspresnijeg regovanja nije bilo. Milo Đukanović je pozivao na krvne osvete i čuda pa ga niko nije pozvao ni saslušavao“, zaključio je Mandić.

Sve to je izazvalo reakciju iz DPS-a a Aleksandra Vuković Kuč tvrdi da je zaprepaštena ne zato što je abolirao Marka Kovačevića već zato što nije očekivala da Mandić podmeće kukavičja jaja.

Bonus video:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading