Split
Foto: Printscreen/Printscreen


Grupa od sedam britanskih turista prouzrokovala je haos tokom boravka u vili u Splitu, ostavljajući za sobom trag potpuni haos. 

Noć je postala dramatična kada se jedan od turista vratio u vilu sa povredom glave u 4 sata ujutro. Nakon toga, grupa je nastavila da pravi buku i pravi nered oko bazena, što je dovelo do situacije koja je ostavila vlasnika vile u neverici.


Opisujući posledice haotične noći, vlasnik vile je opisao prizor potpunog užasa. Vila je ostala u haosu, sa krvavim flekama i neredom vidljivim širom imanja. Jedna osoba je navodno bila potpuno gola, dok je druga bila samo u donjem vešu, očigledno nezainteresovana za uznemirujuću situaciju koju su izazvali.

- Sedam Britanaca stigli su u vilu, izašli su napolje u Split. Jedan se u 4 ujutro vratio s razbijenom glavom. Nastavili su da galame i prave nered oko bazena. Kad sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi. Jedan momak je bio skroz go, drugi u gaćama. Mazili su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je. Od šoka sam počeo da povraćam belu penu. Užasne scene, katastrofa - ispričao je vlasnik vile i nastavio: 

- Tako krvavi su otišli u bazen. Kad je došlapolicija, bili su bahati i rekli su da neće izaći iz kuće jer su je platili. Jedan se zaključao u WC pa je izašao i počeo da beži policiji - dodaje vlasnik koji još sređuje haos koji su mu gosti ostavili. 

- Nitko me ne pita, dolaze mi novi gosti. Turisti misle da je ovo parti destinacija i da mogu da rade šta hoće - dodao je vlasnik.

Ponašanje turista se samo pogoršalo kada su se odbijali da sarađuju sa dolazećim vlastima, pozivajući se na svoju uplatu za vilu kao razlog da ostanu unutra. Jedna osoba čak je pokušala da izbegne policiju zaključavajući se u kupatilu pre nego što je brzo pobegla.

(24sata.hr)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading