HOROR! Žena gledala kako predator jede njenog živog muža, snimak davne tragedije izazvao gomilu komentara
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kubinski je skočio sa pristaništa na Floridi u Sjedinjenim Državama, gde je njegov pljusak privukao ajkulu bik koja je nesrećanog čoveka zgrabila, pretvarajući vodu u grimizno crvenu boju

Odluka u deliću sekunde koštala je čoveka života kada je skočio sa pristaništa samo da bi ga ajkula koja vreba ispod njega pojela.

Veliki pljusak Tadeusa Kubinskog podstakao je predatpora da napadne, vadeći ogromne komade iz njegovog torza i pretvarajući vodu u grimizno crvenu boju. Žena od 69 godina mogla je samo užasnuto da gleda kako se pred njom odigrava horor scena.

Odlučila je da uđe u vodu tako što se spustila niz merdevine. Ali Tadeusova odluka da skoči, odmah je dovela do tragičnih posledica jer je gledao svoju ženu u posedlim trenucima svog života

Ajkula bik od 9 stopa (oko 2,7 m) hranila se u plitkoj vodi kada je ugrizla Tadeusovu desnu stranu. Iskrvario je nakon što su mu ujedi smrskali grudni koš i pokidali jetru.

Ujed ajkule bio je oko 15 inča (oko 38 cm) od njegovog desnog pazuha do kuka, kasnije su otkrili lekari.

- Iskreno govoreći, žrtva nije imala šanse. Težina povrede je rezultirala veoma brzom smrću - rekao je morski biolog Džordž H. Berdžes

Jedan do njihovih sinova kasnije je rekao novinarima da njegova majka nije mogla da izbaci iz uma sliku užasnutog lica svog muža nakon što je izašla iz vode i pozvala pomoć.

Poznat kao "Ted", Tadeus je bio katolik koji je bio ponosan što je Poljak jer je povremeno kačio zastavu Poljske ispred svoje kuće, prenose mediji.

Iza sebe je ostavio pet sinova i troje unučadi. Unuke je učio da plivaju sa pristaništa iza kuće.

Ova tragedija iz 2000. ponovo se pojavila u video snimku objavljenom na Jutjubu ranije ove nedelje, privlačeći hiljade pregleda i gomilu komentara.

Jedan je rekao: "Tako tužna priča. Molitve porodici."

Drugi je napisao: "Pogrešno mesto u pogrešno vreme. Tragovi ugriza su bili ogromni."

Dok je jedan rekao: "Ajkule bik su veoma agresivne životinje. Ne potcenjujte ih."

(Dejli Star)

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading