Preminula tinejdžerka
Foto: Printscreen/Facebook


Florida je zatečena tragičnim događajem kada je 19-godišnja Ava Hulet preminula nakon večeri provedene sa prijateljima, a sada policija istražuje slučaj kao mogući zločin.

Ava je bila u restoranu Pelican Larry's Raw Bar and Grill u Fort Majersu u ranim jutarnjim satima 15. juna kada se nešto nepredviđeno desilo. Prema izveštaju šerifa okruga Lee, pozvana je hitna pomoć nakon što je Ava doživela "medicinski incident" i prevezena je u bolnicu.

Detalji šta se tačno desilo u restoranu nisu objavljeni, ali Ava nije zadržana u bolnici. Nakon nekoliko sati puštena je kući, gde ju je majka pokupila i odvela u porodični dom u Lesteru. Međutim, nakon kratkog vremena, Avi se naglo slošilo. Oko 12:20, majka je pronašla tinejdžerku bez svesti, dok je otac pokušavao reanimaciju. Kada su stigli hitna pomoć, proglasili su je mrtvom na licu mesta.


Šerif okruga Lee saopštio je da se smrt Ave Hulet istražuje kao moguće ubistvo, ali vlasti nisu objavile uzrok niti način smrti. Detektivi takođe nisu imenovali moguće osumnjičene, ali ističu da "trenutno nema naznaka da je osoblje lokala ili sam poslovni prostor učinio štetu svojim posetiocima."


Ovo nije prvi put da je porodica Hulet suočena sa nezamislivim gubitkom deteta. Već 2019. godine, Avin brat, Bradli, tragično je poginuo. Prema policijskom izveštaju, Bradli i trojica prijatelja su se družili u kući jednog od dečaka kada su provalili u roditeljsku spavaću sobu. Dečaci su pronašli pištolj koji je pripadao ocu jednog od njih, detektivu tampaške policije, i počeli da se igraju s njim. Bradli, tada 15-godišnjak, nažalost je bio smrtno ranjen. Prijatelj koji je povukao obarač kasnije je optužen za ubistvo iz nehata i usmeren je ka vanparničnom rešavanju kako bi mu se zatvorila evidencija. Policajac je kažnjen zbog držanja oružja u nebezbednom stanju.


Entoni Rikman, advokat porodice iz Tampe, izjavio je za Tampa Bay Times da porodica strahuje od gubitka Ave, dok se još bore sa gubitkom Bradlija. "Nijedan roditelj ne bi trebalo da preživi svoje dete", rekao je Rikman. "A ova dva roditelja sada preživljavaju gubitak oba svoja deteta. Strašno je što prolaze kroz ovo ponovo."

(NY Post)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading