Žena uhapšena zbog lažne izjave
Foto: Printscreen/Printscreen

Sumaja Tomas (18) uhapšena je nakon što je policija rekla da je rekla dispečeru da je njen nasilni bivši dečko ispred njene kuće i da joj je 16. juna slao preteće tekstualne poruke.

Prema krivičnoj prijavi koju je video Independent, Tomas je rekla da joj je muškarac rekao da želi da je udari, šutne, i ubode nožem. Takođe je rekla da je trudna sa njegovom bebom. Većina njihovih razgovora odvijala se preko Snepčeta, rekla je žena.

Po dolasku na lice mesta, službenik Policijske uprave Nort Liberti primetio je muškarca kako napušta rezidenciju.

Muškarac je rekao policajcu da je počeo da razgovara sa ženom pre nedelju dana u aplikaciji za upoznavanje. Njih dvoje su zatim pomerili svoje razgovore sa platforme i počeli da šalju poruke. Čovek je pokazao policiji tekst i razgovore u aplikaciji za upoznavanje. Policija je tada potvrdila da su poruke poslate na broj telefona žene.

Muškarac je zbog lažnih optužbi zadržan više od sat vremena, saopštila je policija.

Tokom trećeg intervjua, Tomas je priznala da je dala lažnu prijavu jer se "ohladila kada ga je upoznala i više nije želela".

Žena je uhapšena 16. juna zbog dve lažne prijave, koje su obe prekršajne ​​radnje. Žena je kasnije puštena iz zatvora okruga Džonson.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading