voz
Foto: Printscreen/YouTube/ garethtrooper

Potvrđeno je to za "Nezavisne novine" iz "Železnica Republike Srpske", odakle su dodali da se to dogodilo danas u 9.30 na otvorenoj pruzi između železničkih stanica Čelinac i Vrbanja.

"Došlo je do vanrednog događaja u kome je putnički voz koji je saobraćao na relaciji Doboj - Banjaluka, naleteo na žensku osobu, koja se u tom trenutku nalazila na koloseku", rečeno je za "Nezavisne novine" iz "Željeznica Republike Srpske".

Na lice mesta izašle su nadležne službe Hitne pomoći, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i Komisija za vanredne događaje "Železnica Republike Srpske".

"Uviđaj je u toku, a lice koje je povređeno u ovom vanrednom događaju odvezeno je ambulatnim kolima Službe hitne pomoći Banjaluka", navele su "Železnice Republike Srpske".

"Železnice Republike Srpske" apeluju i upozoravaju građane na obavezno poštovanje propisa, zabranu hodanja prugom i zadržavanja na kolosecima, kao i na obavezno poštovanje zabrane prelaska pruge na mestima gde to nije dozvoljeno.

"Železnička pruga prelazi se isključivo na mestima gde je to dozvoljeno i predviđeno. Pešaci, kao i svi drugi učesnici u saobraćaju su u obavezi da poštuju signalizaciju i znakove upozorenja kraj pruge, te da se ne kreću po pruzi. Samo poštovanjem propisa, signalizacije i upozorenja, odgovornošću prema sebi i drugima, mogu se sprečiti nesreće i sačuvati ljudski životi", poručuju iz "Žeeznica Republike Srpske".

Povređena žena je prevezena u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske i u toku je dijagnostika njenog zdravstvenog stanja.

Bonus video:

 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading