Misteriozna smrt ruskog milionera
Foto: Printscreen/x/@runews


U ruskom gradu Krasnodaru, dramatičan prizor zabeležen je kada je automobil marke BMW M4 Coupe neočekivano pao sa trećeg sprata višespratnog parkinga, završivši na krovu. U automobilu su se nalazili ruski biznismen Rafael Arakeljan, njegova trudna ljubavnica Ekaterina Kornilova i njen desetogodišnji sin Dima. Nažalost, svi putnici su izgubili živote u ovoj tragičnoj nesreći.


Video snimci prikazuju kako je automobil probio ogradu i pao sa visine od preko 12 metara, nakon čega je udario u tržni centar. Prema izveštajima, Rafael je navodno vozio "brzinom" kroz ogradu, a nije bilo znakova korišćenja kočnica. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta, ali nažalost, nije bilo spasa za putnike.

 

 

 


Prema izveštajima, Rafael je priznao prijatelju da je u vezi sa Ekaterinom, koja je bila udata i u četvrtom mesecu trudnoće sa njegovim detetom. Dalje otkrivanje detalja ukazuje na to da su Rafael i Ekaterina priznali njenom suprugu Alekseju Kornilovu da su bili u tajnoj vezi tokom tri godine, te da je dete zapravo Rafaelovo, a ne Aleksejevo.


Istraga koja je pokrenuta nakon ove tragične nesreće istražuje mogućnost namernog pritiskanja gasa nakon navodne svađe između Rafaela i Ekaterine, kao i tehničkih problema ili sabotaže vozila. Takođe, istražitelji ispituju Rafaelovu prošlost, uključujući prevazilaženje zavisnosti od droga i vođenje klinike za osobe koje pate od alkoholizma, zavisnosti od droga i igara na sreću.

 

 

 

(Mirror)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading