Italijanska policija
Foto: Alo/Shutterstock

Desetogodišnji dečak upao je u bunar dubok oko šest metara u italijanskoj provinciji Sirakuza, što je izazvalo veliku pažnju medija i javnosti.

Okolnosti pod kojima je došlo do ove tragedije još uvek su nerazjašnjene, ali je poznato da se incident dogodio tokom dečjeg kampa koji se održavao u tom području.

Brza reakcija žene i pokušaji spasavanja

Nakon što je dečak upao u bunar, jedna žena je odmah pritekla u pomoć, ali zbog dubine bunara nije mogla samostalno da izvede spasilačku akciju, prenosi Republika.

Vatrogasci su ubrzo stigli na lice mesta i uložili napore u spasavanje dečaka.

Pored vatrogasaca, u akciju spašavanja uključio se i helikopter sa aerodroma Katanija Fontanarosa, ali nažalost, tragični ishod je bio neizbežan.

Gradonačelnik pratio spasilačku operaciju

Gradonačelnik Palacola, Salvatore Galo, lično je pratio tešku spasilačku operaciju koja je imala tragičan završetak.

Njegova prisutnost na licu mesta pokazuje ozbiljnost situacije i napore lokalne zajednice da pruži podršku u ovoj teškoj situaciji.


Ova tužna vest je potresla lokalnu zajednicu i izazvala duboko saosećanje kod svih koji su pratili razvoj događaja.

Podsetimo, nedavno je na njivi kod Bošnjaka, naselja nedaleko od Županje u Hrvatskoj, u bunaru pronađeno telo muškarca (48), saopštila je Policijska uprava vukovarsko–srijemske.

Dojavu o tome policija je dobila od građanina koji je prijavio pronalazak tela.

Kako navode iz policije, do sada je utvrđeno da se radi o 48-godišnjaku iz Bošnjaka čiji je nestanak policiji prijavljen 4. juna 2024. godine.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading