Tv duel Džo Bajden i Donald Tramp
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub


U istorijskoj predizbornoj debati između aktuelnog predsednika Džoa Bajdena i bivšeg predsednika Donalda Trampa, tema vremešnosti kandidata izazvala je neobičan i zabavan momenat. Ovo su dvojica najstarijih predsedničkih kandidata u istoriji SAD, što je bila tema jednog od setova pitanja koje je pripremila "Si-En-En".

Kada su upitani o svojim godinama, Tramp se pohvalio sa dva neseniorska prvenstva u golfu, ističući da je osvojio ove prestižne titule. Zatim je izneo tvrdnju da Bajden nije u stanju ni da pogodi lopticu. Bajden je, pak, komentarisao Trampovu visinu i težinu, uz opasku da bi jedino mogao da nosi torbu za Trampa na terenu za golf. Dodatno, Bajden je izneo da ima hendikep od 6 u golfu, na šta ga je Tramp odmah optužio da laže, dodajući da je video Bajdenovu igru.

"Nemojmo se ponašati kao deca", poručio je Tramp Bajdenu, na šta mu je ovaj odgovorio - "Ti si dete!"


Ovaj neobičan trenutak debata već je postao viralan na društvenim mrežama, uz brojne komentare i reakcije publike.


Nastup aktuelnog predsednika na ovoj istorijskoj debati izazvao je brojne komentare i analize. Mnogi su se fokusirali na nekonvencionalni pristup i reakcije aktuelnog predsednika, kao i na dinamiku između dva kandidata. Interesovanje javnosti za ovaj događaj dodatno je naglašeno zbog činjenice da su ovo dvojica najstarijih predsedničkih kandidata u istoriji Sjedinjenih Američkih Država.
 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading