Džozef Bajden
Foto: EPA/EPA-EFE/WILL LANZONI / CNN PHOTOS

Iako su mnogi političari i analitičari sa obe strane političkog spektra pozvali Bajdena da se povuče, on ne namerava da proglasi predaju.

Iako su mnoge demokrate izrazile zabrinutost zbog njegovog nastupa na debati, pojedini ključni demokratski lideri su izrazili merenu podršku starom predsedniku.

Međutim, uočen je unutrašnji pritisak na Bajdena da se povuče iz trke, dok se spekuliše o mogućnosti otvorenog konventa i izbora novog demokratskog kandidata.

Trampov oštar odgovor na Bajdenove greške

Tokom debate, Tramp je uspeo da iskoristi Bajdenove greške i konfuziju, često ističući njegove probleme sa izražavanjem i mentalnim kapacitetom.

Bajdenova supruga, Džil, pokušavala je da ga podrži i ohrabri nakon debate, ali je njegovo stanje zabrinulo mnoge demokrate.

Reakcije na nastup

Nakon debate, mnogi su komentarisali da je Bajdenov nastup bio razočaravajući i da nije ispunio očekivanja koja su postavljena pred njega. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog njegovih godina i mentalnih sposobnosti, ističući da je potrebno da se pokaže veća sposobnost i samouverenost.

Trampov odgovor na optužbe

Tramp je, sa druge strane, pokušao da skrene pažnju sa Bajdenovih grešaka i konfuzije, ističući da je on, takođe, imao nekoliko loših momenata tokom debate. Međutim, on je uspeo da istakne svoje stavove i kontraargumente, pokušavajući da se distancira od optužbi koje su mu upućene.

(Daily Mail)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading