Ruski policajac
Foto: Printscreen/x/@NatalkaKyiv

 Situacija se pogoršala kada je policajac postao zarobljen ispod pokretnog vozila dok je šokirana masa posmatrala. Ford Focus se vozio na dva točka u "demonstraciji profesionalnih veština" u Rusiji.

Policajci sa kacigama su bili u položaju daske na zemlji dok se vozilo vrtelo oko njih, pri čemu je automobil trebalo da prođe iznad glave policajca. Međutim, Ford Focus "nije imao dovoljnu brzinu" i sleteo je na policajca po imenu Aleksej. Točak mu je udario u kacigu i on je bio prignječen ispod motora.

 

 

"Vežba je izmakla kontroli i policijski Ford je pao direktno na policajca", izvestili su mediji. Policajac je pretrpeo prelom noge, iščašenje prsta i rane po leđima, prema izveštajima o incidentu u Ivantejevki, u Moskovskoj oblasti. Povređeni muškarac je prevezen u bolnicu gde "mu život nije bio u opasnosti".

Portparol je rekao: "Tokom demonstracije profesionalnih veština u Centru za obuku Državnog inspektorata za saobraćaj Glavnog upravnog ministarstva unutrašnjih poslova Rusije u Moskvi, došlo je do nesreće. "Kao rezultat toga, jedan od zaposlenih je povređen. Pružena mu je medicinska pomoć. "Trenutno nema pretnji po njegov život i zdravlje." Predstavu je izvela policijska ekipa za vežbe. Bilo je nejasno da li će vozač Ford Focusa biti disciplinski kažnjen.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading