Španija hapšenje
Foto: Printscreen/Dejli mejl


Svetski mediji nedavno su objavili dramatični snimak hapšenja krijumčara narkotika usred Atlantika. Kolumbijski državljani su se našli u nezavidnoj situaciji kada je njihova narko podmornica počela da tone dok su se približavali južnoj obali Španije.

 

 


Na snimku koji su objavile španske vlasti, može se videti četvoro muškaraca u prslucima za spasavanje kako stoje na vrhu podmornice koja tone, dok im se brod za carinski nadzor približava. Drugi snimak prikazuje posadu podmornice kako pluta u moru, dok se talasi razbijaju o njih, pored crnih buradi, za koje se pretpostavlja da su korišćena kako bi se održala plovna površina.

 

 

 

 


Muškarci su se kasnije mogli videti kako se penju uz merdevine na brod, pre nego što su uhapšeni dok su se ukrcavali. Krijumčari droge su tada ležali licem nadole dok su im civilni stražari stavljali lisice. Vlasti su saopštile da su osumnjičeni otvorili ventile kako bi pustili vodu u podmornicu i izazvali njeno potonuće, pre nego što su izašli na površinu.

Prema saopštenju španskih vlasti, veruje se da su osumnjičeni prevozili kokain s obzirom na sličnost plovila koje je ranije zaplenjeno u ovim vodama. 

 

 

(Dejli Mejl)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading