policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kako prenosi AP, sudija okruga Kokonino osudio je Entonija Martineza (28) i zbog optužbi za zlostavljanje dece, kao i otmicu i zlostavljanje deteta.

Lokalni list Arizona Dejli San preneo je da je Martinez odbio da govori tokom sudske rasprave, ali je napisao pismo svojoj deci koje je u sudnici pročitao branilac, i u kojem se izvinjava ''za sve stvari koje je učinio''.

Predsedavajući sudija Ted Rid naveo je otežavajuće faktore u izricanju kazne Martinezu, opisujući zločine kao posebno gnusne i okrutne koje je Martinez učinio kao otac, i dodao da je Martinez prošao kroz traumatično detinjstvo i da nije ranije osuđivan za krivična dela.

Martinezov sin Dešon bio zaključan u ormaru spavaće sobe po 16 sati dnevno tokom mesec dana sa svojim starijim bratom kao vid kazne za krađu hrane u kući tokom noći dok su njihovi roditelji spavali.

Autopsija je pokazala da je dečak imao samo 8,1 kilograma kada je umro, što je znatno ispod proseka za njegove godine.

Dečakova majka, Elizabet Arčibek, izjasnila se krivom za prvostepeno ubistvo i zlostavljanje dece i osuđena je u julu 2023. na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta,Tanjug.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading