hrvatska policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Članovi HGSS-a su u subotu oko 8.30 u šumskom predelu na području Susedgrada kod Ulice Perjavica pronašli telo nepoznate žene s vidljivim truležnim promenama. 

"Obavljenim uviđajem nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posledica kaznenog dela", javlja policija. 

Telo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Podsetimo, splitska policija uhapsila je juče mladića osumnjičenog da je u Splitu napao devojku i silovao, prenosi Republika.

„U vezi sa događajem od 16. juna 2024. godine, o kome smo obavestili javnost, po saznanju za navedeni događaj, policijski službenici su izvršili intenzivnu kriminalističku istragu, koja je danas okončana privođenjem muškarca pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu.

Svesni činjenice da ova vrsta dela uznemirava javnost i negativno utiče na osećaj sigurnosti građana, od događaja do danas utvrđivanje identiteta lica, njegovo pronalaženje i hapšenje bio je prioritet ove policijske uprave i policije službenika koji su vršili uviđaj. 

Obimna istraga koja je obuhvatila veliki broj sprovedenih mera i radnji, analiza pregleda video nadzora, posebno operativnog rada policijskih službenika na terenu, uspešno je završena juče pronalaskom 34-godišnjeg muškarca u vezi. kome je utvrđeno da postoji osnovana sumnja da je izvršio obeležja krivičnih dela.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading