nesreća u vrtiću
Foto: Printscreen/FOTO: GOFUNDME


Užasavajuća nesreća u vrtiću u Kvinsiju, država Vašington, ostavila je dvogodišnjeg dečaka sa teškim povredama, uključujući amputiranje stopala. Incident se dogodio kada je radnik kosio travnjak, a dete mu se približilo, nakon čega ga je kosilica zahvatila, uzrokujući ozbiljne povrede.

Šef lokalne policije Kvinsi, Rajan Grin, izjavio je da je dete povučeno ispod kosilice nakon što ga je sečivo zahvatilo za nogu. Kao rezultat toga, detetu je amputirano stopalo, a desna noga je pretrpela teške povrede. Dečak je hitno prebačen u medicinski centar u Sijetlu gde se lekari bore da spasu ostatak noge.

Angela Akselson, prijateljica dečakove porodice, reagovala je otvaranjem stranice na platformi GoFundMe kako bi se prikupila pomoć za lečenje deteta. Ona je istakla tešku situaciju u kojoj se porodica nalazi, navodeći da je dečak sada u dečjoj bolnici u Sijetlu.

Nakon ovog tragičnog incidenta, dozvola za rad vrtića suspendovana je dok traje istraga. Ova odluka je deo mera preduzetih kako bi se utvrdile okolnosti nesreće i sprečile slične situacije u budućnosti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading