policija
Foto: EPA/EPA-EFE/CLEMENS BILAN


Užasna situacija na stanici u Nemačkoj je uzburkala javnost nakon što je mlada žena (20) ubila muškarca (64) koji ju je napastvovao. Kako su pokazali snimci nadzorne kamere, 64-godišnjak je zgrabio zadnjicu devojke na pokretnim stepenicama, što je izazvalo verbalni sukob između njih. Situacija je eskalirala kada je mlada žena izvukla sklopivi nož i zapretila muškarcu.

Nakon verbalnog sukoba,  žena je reagovala iznoseći nož i preteći muškarcu. Kada se povukao, ona je napala nožem, zabivši mu sečivo u predelu srca. Ova reakcija je izazvala šok i uznemirenost među svedocima i javnošću, a takođe je pokrenula pitanja o granici samoodbrane i prekomerne upotrebe sile.

Muškarcu je ukazana medicinska pomoć i prevezen je u bolnicu, ali nažalost, preminuo je u subotu uveče. Ova tragična smrt je dodatno pojačala emotivnu napetost u vezi sa celokupnim događajem.

Nakon što je javno objavljena potraga za 20-godišnjakinjom, ona se predala policiji istog dana uveče. Trenutno se nalazi u pritvoru pod optužbom za ubistvo iz nehata, dok se istražuju okolnosti ovog nesrećnog događaja.

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading