policija
Foto: Alo/Nenad Vujanović

Goran R. (36) zajedno sa majkom Leđibom (76) vezao svoju suprugu Nerminu (38) i danima je psihološki i fizički maltretirao i silovao do smrti, a onda njen unakaženi leš držao u stanu s namerom da ga raskomada i baci.

Kako je istragom utvrđeno Goran je suprugu držao vezanu u stanu u Kolodvorskoj ulici u Sarajevu, zabranio joj je da koristi telefon ili izlazi napolje, a sve vreme ju je najstrašnije mučio psihički i fizički.

Prema informacijama sarajevskih medija monstrumu je u iživljavanju pomagala majka, a obdukcijom je utvrđeno i da su nesrećnu Nerminu, držali vezanu i da su je šišali, čupali joj kosu, bukvalno joj lomili ruke i noge, tukli je drvenim palicama i silovali je nekim oštrim predmetom i da je ona nasmrt pretučena. 

Podsetimo monstrum i njegova majka, su uhapšeni prošle nedelje, a sa njima je priveden i Latif J. (67) koji je znao šta su uradili i nije ih prijavio, a čak je pokušao da im pomogne.

Utvrđeno je da su Goran, njegova majka i Latif danima išli u nabavku i kupovali sekire, testere, set noževa, plastične kutije, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće.

Oni su planirali da iseku i raskomadaju Nerminino telo, a čak su kupili i mašinu za mlevenje mesa i obavili sve pripreme kako bi se otarasili njenog tela. Kako bi prikrili neugodan zadah leša koji je počeo da se raspada monstrumi su u stanu stalno palili mirišljave sveće i koristili osveživače

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading