evropski parlament
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub


Irski političar Luk "Ming" Flanagan, poznat po svojoj ekscentričnosti, nedavno je postao glavna tema rasprave nakon što je snimljen kako u gaćama prisustvuje odboru Evropskog parlamenta putem video linka. Ovaj neobičan incident izazvao je smeh i zaprepašćenje među zastupnicima Evropskog parlamenta, dok je Flanagan mirno sedeo na svom krevetu, očigledno nesvestan da kamera prikazuje i njegov donji deo tela.

Odbor za poljoprivredu i ruralni razvoj bio je poprište neobičnog događaja kada se Flanagan neočekivano pojavio pred kolegama zastupnicima. Dok je razgovor tekućih tema bio u punom jeku, irski političar je svojim nekonvencionalnim nastupom privukao pažnju prisutnih i izazvao smeh među prevodiocima koji su se jedva suzdržavali od smeha.


Nakon što je snimak njegovog neobičnog nastupa postao viralan, Flanagan se oglasio na društvenim mrežama. U svom stilu, nazvanom po liku Minga Nemilosrdnog iz Fleša Gordona, ironično je komentarisao situaciju. Objasnio je da se upravo vratio s trčanja i da je bio u majici samo dva minuta pre nego što je odlučio da obuče košulju kako bi izgledao pristojnije. Njegov komentar izazvao je dodatnu pažnju javnosti i podstakao brojne reakcije na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading