Velika Britanija
Foto: Alo/Printscreen/društvene mreže

 

 Aminan Rahman zadavio je Suma Begum u stanu u istočnom Londonu u noći 29. aprila prošle godine. Stravičnom zločinu svedočilo je njihovo dvoje dece, kao i Sumin dečko, koji je u to vreme bio u onlajn razgovoru sa njom.

U pokušaju da prikrije tragove, Rahman je zatim strpao telo 24-godišnjaka u kofer koji je bačen u reku Li - pritoku koja se uliva u Temzu. Kofer sa Suminim ostacima otkrio je 10 dana kasnije na obali reke muljadžija.

Rahman je osuđen u sredu nakon što su na suđenju čuli uznemirujući detalji Suminog ubistva. Njen dečko Šahin Mija (24) uspeo je da snimi traumatične događaje koji su doveli do njene smrti pre nego što ih je predao policiji.

Slomljenog srca gospodin Miah je plakao na sudu dok je opisivao Rahmanovu sliku u kojoj je pretio da će ubiti gospođu Begum, koja je bila na krevetu u pozadini.

Gospodin Miah je u to vreme boravio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), saslušao je sud. Govoreći preko prevodioca, gospodin Miah je rekao: „Htela je da pobegne, a on ju je onda zgrabio za vrat. Postojala su „tri zvuka vrištanja“ pre nego što se video zamrznuo i ništa se više nije moglo videti nakon Rahmanovog početnog iskora.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading