ALBANAC OTEO ŽENU I DETE: Presreo ih dok je vozila sina u vrtić, pretio im nožem i vezao ih, posle potere je uhapšen
Foto: Printscreen/Italijanski mediji


Italijanska policija je uspela da uhapsi 33-godišnjeg muškarca, poreklom iz Albanije, koji je izvršio otmicu žene i njenog sina u okolini Padove. Prema izveštaju rimskog dnevnika "Stato Cotidiano", žena i dete su oslobođeni nakon uspešne akcije policije.

Muškarac je presreo ženu u regionu Veneto dok je vozila svog sina u vrtić, i uz pretnju nožem je naterao da mu prepusti kontrolu nad vozilom. Nakon toga je ženu i dete vezao, a potom ih zadržavao kao taoce.

Suprug otete žene je odmah reagovao i pozvao policiju nakon što se njegova supruga nije vratila kući. Policija je uspela da telefonom kontaktira ženu, ali su na osnovu njenih čudnih odgovora zaključili da nešto nije u redu. Odmah je pokrenuta potraga koja se proširila na susedne regione.

Zahvaljujući podršci sistema za detekciju registarskih tablica na italijanskim saobraćajnicama i tehnologiji lokalizovanja mobilnih telefonskih uređaja, karabinjeri su uspeli da lociraju vozilo. Otmičar je pokušavao da zadrži ženu i dete kao taoce, ali je nakon potere opkoljen i uhapšen u gradu Trento, udaljenom 100 kilometara od mesta otmice.

(Tanjug)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading