Velika britanija
Foto: Alo/Jam Press Vid/Ghost Whisperer

Takođe su prijavili da su čuli dečije glasove kako izgovaraju „Hej“ i „Da“ u hodnicima. Toni, 39, posetio je školu Džordž Džarvis sa kolegama istražiteljima Bev Ferguson, Sju Robinson, Adamom Klarkom i Polom Siselom.

Škola, koja je služila manje srećnim porodicama, nalazi se u Stonton On Vaju, Herefordšir. Otvorio je svoja vrata 1862. godine, ali je zatvoren 2010. nakon što je kratko služio kao omladinski hostel.

Toni i njegov tim odlučili su da istraže školu nakon brojnih izveštaja o paranormalnim aktivnostima. Toni je rekao: „Ovo je poznata kao škola sa najviše ukletih u Velikoj Britaniji. Pošto postoji vrlo malo škola koje se mogu rezervisati kao mesto za istragu, znali smo da moramo da posetimo.

Toni, koji tokom dana radi kao lični trener, već 16 godina lovi duhove. Dodao je: „Nismo hteli da znamo istoriju škole, već smo želeli da uđemo na slepo da bismo lično videli šta ćemo naići uveče.

„Čuli smo i neke čudne zvukove, lupke i udarce tokom cele večeri za koje nismo mogli da pronađemo izvor. Pokušali smo da pronađemo objašnjenje za mnoge od ovih stvari, ali nismo uspeli.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading