Nestanak na Tenerifama
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub


Ostrvo Tenerife, popularno među britanskim turistima, postalo je poprište misterioznih nestanaka koji su potresli javnost. Najnoviji slučaj nestanka Britanca Džeja Slejtera izazvao je veliku pažnju medija i javnosti.

Džejev nestanak nakon noćnog izlaska i susreta s dvojicom muškaraca u blizini nacionalnog parka Rural de Teno, ostavlja mnoga pitanja bez odgovora. Detalji o njegovom poslednjem kontaktu sa prijateljicom i sumnjivim osobama koje su viđene s njim, dodatno bude sumnju u mračne okolnosti ovog nestanka.


Mračan podzemni svet

Prema pisanju Dejli mejla, postoji bojazan da je Džej uvučen u mračan, podzemni svet trgovine drogom na Tenerifima. Italijanske kriminalne grupe, poput Mafije, Kamore i ‘Ndrangete, dugo su kontrolisale unosnu trgovinu narkoticima na ostrvu, ali sada se pojavljuju i bande iz Londona, Mančestera i Liverpula, dok se italijanski konkurenti okreću nekretninama i građevinama kako bi oprali novac.

Borba između britanskih diler i italijanske mafije za kontrolu nad trgovinom drogom na Tenerifima izaziva strah i bojazan među lokalnim stanovništvom. Ovi događaji bacaju svetlo na opasnost koja vreba iza idilične slike ostrva.

Duge liste nestalih osoba

Džejev nestanak nije usamljen slučaj. Mnoge osobe su nestale na Tenerifima u proteklom periodu, stvarajući ozbiljnu zabrinutost među vlastima i lokalnim stanovništvom. Od tinejdžerke Noelie Hernandes Martin do 71-godišnjeg Belgijanca Marka Francisa Olbretsa, nestanci su ostavili dubok trag tuge i neizvesnosti.

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading