Donald Tramp
Foto: Alo/Printscreen

 U onome što su mnogi rekli da je "apsolutno suludo" poređenje - čak i kada se kaže da je Tramp zvučao kao da se hvalio svojim optužnicama - Tramp je rekao gomili: "Al Kapone je optužen manje nego ja" - pozivajući se na poznatog kriminalnog bosa koji stoji iza krivična dela uključujući kockanje, prostituciju, krijumčarenje, mito, trgovinu narkoticima, pljačku, reketiranje „zaštitom“ i ubistvo.

Gledaoci su ostali zbunjeni, a jedna je rekla: „Donald Tramp trenutno zvuči potpuno ludo, zašto priča o licu sa ožiljkom i Al Kaponeu. Tramp je okupio svoje pristalice na jednom od svojih terena za golf u Majamiju dok se bliži krajnji rok da objavi svog kandidata. Ali izgleda da se ne žuri jer je velika pažnja i dalje usredsređena na pitanja o Bajdenovoj sposobnosti da vlada još jedan četvorogodišnji mandat.

Neke demokrate su počele da pozivaju Bajdena da se povuče sa mesta njihovog potencijalnog kandidata nakon njegovog sumornog nastupa u debati prošlog meseca.

al kapone

Profimedia

 

 

„Naša pobeda je bila toliko apsolutna da Džoova sopstvena partija sada želi da on baci peškir i preda predsedničku funkciju nakon jednog 90-minutnog nastupa“, rekao je Tramp u utorak uveče.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading