beba
Foto: Alo/Profimedia

Muž žene, koji je radio u Saudijskoj Arabiji dugo, vratio se kući pre tri meseca. Nedugo nakon njegovog povratka, njegova supruga je rodila blizance, ali je on tvrdio da su deca rođena iz "nezakonite veze". Ova optužba dovela je do straha kod žene, koja je, prema izjavama policije, odlučila da se reši novorođene dece kako bi izbegla moguće probleme.

Ona je, kako se ispostavilo tokom istrage, bebe odnela na obližnje polje i tamo ih zaklala, a onda se sa telima vratila u kuću, prenosi Republika.

Policija je pozvana u kuću u selu Mankote gde su pronašli tela novorođenih blizanaca u kupatilu. Ovaj jeziv prizor šokirao je meštane i policiju, koji su isprva sumnjali da je muškarac bio umešan u ubistvo. Međutim, nakon ispitivanja, žena je priznala zločin i sada je optužena za ubistvo svoje dece.

Viši nadzornik policije Jogul Manhas potvrdio je da je majka priznala ubistvo svojih blizanaca tokom ispitivanja. Tela novorođenih blizanaca prebačena su u bolnicu radi obdukcije, dok je policija pokrenula detaljnu istragu kako bi rasvetlila sve okolnosti ovog tragičnog slučaja.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading